elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Taller d'Ocupació de l'Ajuntament d'Alboraia fa balanç dels seus primers mesos

El Taller d'Ocupació de l'Ajuntament d'Alboraia fa balanç dels seus primers mesos
  • Desenvolupen diferents projectes per donar suport als serveis municipals de Turisme i Joventut

Al desembre va arrancar el Taller d'Ocupació "Suport a les oficines de Turisme i Joventut d'Alboraia." Miguel Chavarría, alcalde d'Alboraia, també ha acompanyat en diverses activitats a l'alumnat del taller, al costat del regidor de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Sebastián Torres, i a la regidora de Turisme, Raquel Casares. Els van acompanyar en la visita a l'Ermita dels Peixets, a la seua aula, o en la presentació de les "Rutes per l'Horta", entre altres.

Totes dues especialitats d'Informació Juvenil i Promoció Turística i Informació al Visitant estan desenvolupant diferents projectes per a conéixer les necessitats de les persones joves del municipi, col·laborant estretament amb l'Espai Jove i amb l'Oficina de Turisme per a atendre els visitants del municipi.

Entre altres activitats han col·laborat en la realització d'enquestes virtuals i a peu de carrer en l'institut La Patacona , en el marc de l'activitat "Taller d'estrés en Instagram".

Actualment, l'equip treballa en una proposta de jocs que es realitzarà amb motiu de la celebració del Dia de la Dona el mes vinent de març en el municipi.

Juntament amb el departament de Turisme han investigat els recursos i possibilitats turístiques de la localitat, davant la imminent obertura de l'Oficina de Turisme en el Xalet Blau.

Entre els seus projectes es troba el disseny de rutes alternatives que complementen les existents aportant nous punts d'interés. Per a promoure el recurs turístic de l'Ermita dels Peixets, com a exemple, s'ha dissenyat una visita teatralitzada, que aporte originalitat per al gaudi de la població i dels seus visitants.

Un altre projecte en marxa és la creació de noves rutes en l'horta, nucli urbà i els nuclis de La Patacona i Port Saplaya.

Pujar