elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Solidaritat mediambiental en Patacona

Solidaritat mediambiental en Patacona
    MÉS FOTOS
    Solidaritat mediambiental en Patacona  - (foto 2)
    Solidaritat mediambiental en Patacona  - (foto 3)

    Més de 60 voluntaris, entre els quals es trobaven 17 treballadors de Hard Rock Cafe València, han participat en la platja d'Alboraia, La Patacona, en la jornada de conscienciació mediambiental i neteja de platges. La iniciativa, amb motiu del seu cinqué aniversari, ha sigut organitzada pel col·lectiu Bioagradables amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alboraia.

    "S'han arreplegat un total de 2721 burilles i 950 popots, entre altres residus de menor grandària, com a trossos xicotets de plàstic, corda, etc. Durant aquestes jornades cerquem conscienciar la necessitat de cuidar les nostres platges i el medi ambient. Tots podem gaudir d'una platja meravellosa si som conscients en no deixar gens que perjudique l'entorn. D'altra banda, també donem a conèixer l'existència dels micro-plàstics, són micro partícules que poden ser invisibles per a l'ull -5 mil·límetres o menys-, que estan contribuint al problema dels residus plàstics flotants tant en els oceans com en els mars, la major part es tracta de fibres sintètiques l'origen de les quals més freqüent és el llavat de roba i productes d'higiene personal, com a bolquers i tovalloles higièniques", comenta Emilio Beladiez, president de Bioagradables.

    Des de la regidoria de platges de l'Ajuntament d'Alboraia es col·labora de forma molt propera amb aquesta associació en temes de neteja, projectes de recuperació en biodiversitat i activitats sobre conscienciació mediambiental.

    Els voluntaris que han participat durant l'activitat van poder gaudir d'un refrescant got d'orxata per a celebrar el cinqué aniversari de l'organització Bioagradables.

    Pujar