elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ACCIDENT ALBORAIA

Sense assegurança i amb el permís de conduir caducat: així circulava el conductor que va xocar contra un bol·lard a Alboraia

Sense assegurança i amb el permís de conduir caducat: així circulava el conductor que va xocar contra un bol·lard a Alboraia
  • Aquest accident ha ocorregut en l'Avinguda Ausiàs March

MÉS FOTOS
Sense assegurança i amb el permís de conduir caducat: així circulava el conductor que va xocar contra un bol·lard a Alboraia - (foto 2)

La Policia Local d'Alboraia ha informat aquest dimecres d'un accident de trànsit en plena localitat.

Els fets han ocorregut en l'Avinguda Ausiàs March després que un vehicle s'estavellara contra un bol·lard.

Els agents, que van acudir fins al lloc, quan van procedir a la identificació de l'accidentat, van comprovar que el vehicle mancava de segur i el conductor tenia el permís de conduir caducat.

El que has de saber si condueixes amb l'assegurança caducada
Depenent de la teua edat i del tipus de permís, el permís tindrà un període de validesa diferent.

No és necessari realitzar cap examen, només superar un reconeixement mèdic.

Pots presentar la sol·licitud des de 3 mesos abans a la data de la pèrdua de vigència, sempre que no hages perdut la vigència del teu permís per haver perdut tots els teus punts.

Avançar la renovació no suposa que perdes dies de validesa ja que la pròrroga del teu permís comença a comptar des de la data en què caducara l'antic.

Encara que ja haja caducat pots continuar renovant el teu permís, però és important que tingues en compte que no pots conduir mentre tingues el permís caducat. Pots consultar, de manera telemàtica, l'estat de tramitació en el qual es troba el teu permís en la web de la DGT.

Pujar