elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Reunió de l'alumnat voluntariat amb la Junta Local contra el Càncer i l'Ajuntament per a detallar la col·lecta

Reunió de l'alumnat voluntariat amb la Junta Local contra el Càncer i l'Ajuntament per a detallar la col·lecta
  • Estudiants dels instituts Don José Lluch i Santa Maria Marianistas ajudaran a l'associació en la recollida de fons anual de l'11 i 13 de maig

24 alumnes dels instituts Don José Lluch i Santa María Marianistas s'han reunit en les instal·lacions de la Casa del Comte de Zanoguera amb el Consistori i la Junta Local contra el Càncer per a detallar la col·lecta anual. D'aquesta manera, l'estudiantat ha rebut una xicoteta formació per a conéixer la jornada que els espera l'11 de maig amb la finalitat de combatre la malaltia i recaptar fons per a la seua investigació.

Durant la trobada, han pogut conéixer un cas particular a través de la intervenció d'una professional de l'oncologia i la importància de la investigació científica per a poder atallar la malaltia i salvar vides. Seguidament, van gaudir d'un berenar per part de l'Ajuntament.

L'acapte del càncer es durà a terme en dues jornades: l'11 de maig, en el nucli tradicional de 08.00 a 13.30h. Es disposaran taules enfront de l'Ajuntament d'Alboraia, Òptica Alboraia, l'Orxateria Toni, BBVA, el parc de les vies i la carnisseria Rodrigo. El 13 de maig, el Junta Local del Càncer és traslladarà a Port Saplaya, en el centre comercial d'Alcampo i Leroy Merlín durant tot el dia.

L'associació no sols acceptarà diners en efectiu enguany, sinó que també disposarà de datàfons perquè les persones voluntàries tinguen més opcions per a col·laborar.

Pujar