elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Reis Mags desembarquen en Port Saplaya i visiten La Patacona abans de la cavalcada vespertina d'Alboraia

Els Reis Mags desembarquen en Port Saplaya i visiten La Patacona abans de la cavalcada vespertina d'Alboraia
  • L'alcalde, Miguel Chavarría, ha rebut a les seues majestats d'Orient al costat de centenars de xiquets i xiquetes plens d'il·lusió

Els Reis Mags ja estan visitant des d'aquest matí la localitat d'Alboraia durant el seu dia especial. A les 10.30 hores, les majestats d'Orient arribaven amb vaixell a través del port marítim de l'emblemàtic nucli de Port Saplaya, un desembarcament que han realitzat al costat dels seus patges entre crits d'il·lusió dels xiquets i xiquetes que han acudit amb les seues famílies a presenciar a les tres figures nadalenques.

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría; la regidora de Cultura Festiva, Susana Cazorla; i membres de la Corporació Municipal han rebut a Melchor, Gaspar i Baltasar. El primer edil els ha agraït aquesta visita tan esperada i els ha assegurat que l'Ajuntament "ha posat a la seua disposició a la Policia Local, Protecció Civil i el nostre personal públic per a garantir la millor experiència possible" durant el seu pas pel municipi.

Després d'un temps saludant als veïns i veïnes més xicotets i fent-se fotos amb ells per a immortalitzar el moment, les seues majestats han acudit a La Patacona en un carruatge amb cavalls, també per a saludar a les persones habitants d'aquest nucli urbà d'Alboraia.

Cavalcada inclusiva

Per davant queda l'esperada cavalcada, que torna des de 2020 després de dos anys d'absència a recórrer els carrers del nucli tradicional al costat d'associacions i clubs locals que han volgut participar en la celebració de la nit més màgica de l'any. Ho farà a partir de les 18.00 hores, des de l'encreuament l'avinguda Ausiàs March amb el Passeig d'Aragó. Allí, es desplaçarà per l'Avinguda de l'Orxata fins a arribar a la Plaça de la Constitució, moment en el qual els Reis Mags entregaran regals als xiquets i xiquetes.

A més, amb la finalitat de garantir que cap persona es quede sense gaudir de la cavalcada, la regidoria de Serveis Socials de Susana Cazorla ha delimitat una zona per a persones amb sensibilitat sonora a principi del recorregut, evitant sorolls, i una zona reservada per a persones amb diversitat funcional, a l'altura de l'Avinguda de l'Orxata, 23.

Pujar