elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quatre persones menors de 30 anys s'incorporen a la plantilla municipal d'Alboraia

Quatre persones menors de 30 anys s'incorporen a la plantilla municipal d'Alboraia
  • Les persones beneficiàries del programa EMPUJU 2022 es van incorporar ahir

Ahir es van incorporar a la plantilla municipal quatre persones menors de 30 anys que donaran suport a diferents serveis municipals durant un any, dins del programa EMPUJU 2022.

Quatre persones han sigut contractades gràcies a aquesta col·laboració entre l'Ajuntament d'Alboraia i la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació.

Aquests incentius a la contractació de persones desocupades per entitats locals de la Comunitat Valenciana també és susceptible de ser subvencionat també pels Fons Socials Europeus.

L'objectiu d'aquest programa és millorar l'ocupabilitat de les persones joves, en particular de les persones desocupades de llarga duració i els grups desfavorits en el mercat laboral.

Ahir Miguel Chavarría, al costat del regidor de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Sebastián Torres, va donar la benvinguda a les persones contractades, al costat de les incorporacions del programa EXPLUS. Els va donar l'enhorabona pel seu contracte, i els va desitjar una estada positiva, en la qual "puguen conéixer millor l'Ajuntament d'Alboraia, alhora que l'Ajuntament puga disposar del seu suport per a millorar els serveis que es presten al municipi".

Pujar