elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Patacona celebra les seues festes commemorant la Setmana Europea de la Mobilitat

La Patacona celebra les seues festes commemorant la Setmana Europea de la Mobilitat
  MÉS FOTOS
  La Patacona celebra les seues festes commemorant la Setmana Europea de la Mobilitat - (foto 2)
  La Patacona celebra les seues festes commemorant la Setmana Europea de la Mobilitat - (foto 3)

  Alboraia va celebrar el cap de setmana passat les festes de la platja de la Patacona amb activitats per a totes les edats. Coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat l'ajuntament d'Alboraia va organitzar les festes juntament amb la col·laboració del club de patinatge la Roda d'Alboraia, el club de Natació de Patacona, Avasfasem, l'associació de veïns Patacona-Vera, la falla Patacona – Camí de Vera, Mediterranean Surf School, l'Associació Valenciana de Detectoaficionats i l'Associació Cultural Patacona.

  El dissabte els i les assistents van poder commemorar el Dia sense cotxes amb una ruta amb bicicleta i a més, el club esportiu Mediterranean Surf School va organitzar una 'patinada' pel passeig marítim. A la vesprada es va poder participar en un circuit unflable de balanz bike i un circuit d'habilitat de bicicletes i patinets organitzats per la regidoria de Medi ambient de l'Ajuntament d'Alboraia, així com una exhibició de Kangoo. Així mateix, es va poder gaudir d'una paella al migdia i un sopar de pa i porta a la nit.

  El diumenge van continuar les activitats de les festes amb jocs infantils i d'aigua al matí, i a la vesprada un berenar saludable i un taller de pintures organitzats per Avasafem, una organització d'afectats per fatiga crònica, fibromialgia i sensibilitat química múltiple. Les festes van acabar amb unflables per als més xicotets.

  Pujar