1 d’octubre de 2020 1/10/20

La Patacona celebra una sessió amb DJ en el local La más bonita

La Patacona celebra una sessió amb DJ en el local La más bonita - (foto 1)

  Els veïns i visitants d'Alboraia podran gaudir aquest dissabte, 19 d'agost, de 18 a 20 hores d'una sessió de DJ en la platja de la Patacona del municipi. Els interessats podran acostar-se al conegut local La más bonita, on podran gaudir de les excel·lents vistes i ambient que ofereix la costa alboraiera al ritme de la música.

  L'actuació forma part de la campanya de concerts musicals amb punxadiscos en els locals situats en les platges de la Comunitat Valenciana que s'està realitzant durant els mesos d'estiu amb la finalitat de fomentar el turisme inclusiu. D'aquesta manera, municipis com Alboraia sumen més alternatives d'oci.

  La localitat contribueix, a més, a la visibilització i el compromís d'igualtat. La campanya també pretén posar de manifest el paper i el talent de la dona en el turisme d'oci de la Comunitat Valenciana. En aquesta línia, des de l'organització apunten al fet que han treballat per a aconseguir que el 50% dels DJ participants en la iniciativa foren dones, d'ací que Alboraia haja sigut escollida per a oferir una sessió amenitzada per la DJ Tanya Bayo.

  La campanya també contempla la participació dels assistents a través d'un hashtag o etiqueta comuna que en aquesta ocasió serà #UnDJParaMiEnPatacona, que compartirà protagonisme amb #SienteAlboraya que utilitza la localitat de l'Horta Nord.

  Comunitat Valenciana, Mediterrani en Viu, l'Agència Valenciana de Turisme de la Generalitat Valenciana, Nous Talents Pro DJ i FOTUR han organitzat i col·laborat per a la realització d'aquest projecte.

  Pujar