elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Orxata, esport, pintura, música i molt més en les Festes de La Patacona

Orxata, esport, pintura, música i molt més en les Festes de La Patacona
  • Alboraia tanca l'estiu en gran amb una programació reforçada per associacions i clubs esportius

MÉS FOTOS
Orxata, esport, pintura, música i molt més en les Festes de La Patacona - (foto 2)

 

El cap de setmana del 22 de setembre, La Patacona espera a veïns, veïnes i visitants per a gaudir de les festes d'aquest nucli urbà. Es tracta de l'esdeveniment que posa punt i final a un estiu que arranca tradicionalment amb les Festes Patronals, reflectint les ganes dels alboraiers de començar i finalitzar aquesta època estival de la millor forma.

Orxata, oci, esport, cultura, música en directe i molt més s'uneixen per a donar forma a la proposta que durarà el 22, 23 i 24 de setembre en la Plaça General Basset. L'eix central serà el Dia de l'Orxata, el tradicional repartiment d'aquest producte estrela del bressol de l'orxata que cull un enorme èxit sota la col·laboració del Gremi d'Orxaters Artesans Artesans i amb el segell de qualitat del Club de Producte 'Alboraia – Artesans de l'Orxata' i que tindrà lloc el dissabte a les 11.00 hores.

'Pinta al carrer' també torna amb una nova edició en la qual els seus participants es repartiran per tot el nucli tradicional, reflectint a través de la pintura l'entorn únic de la seua platja, els seus carrers i els seus paisatges. A les 18.30 hores del dissabte s'entregaran els premis. No serà l'única iniciativa cultural que es duga a terme, ja que grans i xicotets podran assistir al teatre de circ – conte que ha preparat Vinival per a conéixer tots els detalls de projecte de l'ecobarri.

De la música en directe s'encarreguen els Djs NadBass, Mystic Ribes i Trombon House, que es faran càrrec de la nit del divendres i del 'tardeo' del dissabte baix l'organització de la Falla Platja Patacona – Camí de Vera, mentre que l'Orquestra LIMITE farà vibrar La Patacona en la nit del dissabte. I en matèria esportiva, el Club Capoeira Alboraia (dissabte, de 16.00 a 17.00h) i el Club de Natació Patacona i Mediterranean Surf School (diumenge, 12.00h) amb skate i activitats en l'aigua, oferiran el seu oci actiu.

Entrepans, servei de barra, paelles i activitats lúdiques infantils complementen la programació.

Pujar