elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obert el bany en La Patacona: falsa alarma per la presència d'un tauró

Obert el bany en La Patacona: falsa alarma per la presència d'un tauró
  • L'Ajuntament d'Alboraia ha informat que, la qual cosa en un primer moment s'ha pensat que era una tintorera, finalment ha sigut "un peix més gran del normal!

L'Ajuntament d'Alboraia ja ha obert al bany la platja de La Patacona després d'hissar aquest matí la bandera roja davant el que en un primer moment s'ha pensat que era un exemplar de tintorera.

El consistori i la Policia Local han donat l'avís sobre les 12.00 hores del migdia, per la qual cosa els banyistes que es trobaven en el lloc han hagut d'eixir-se ràpidament de l'aigua davant la presència d'aquest tauró.

Tant l'Ajuntament com la Policia Local i el Servei de Socorrisme i Salvament Marítim s'han coordinat per a garantir la seguretat de tots els banyistes que es trobaven gaudint d'un dia de platja aquest dilluns, 21 d'agost.

A les 13 hores, el consistori ha anunciat que "els biòlegs de l'Oceanogràfic han confirmat que el que semblava una tintorera era un peix més gran del normal que s'havia acostat més del normal", per la qual cosa s'ha restablit el bany amb bandera groga.

Pujar