elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'IES Patacona reforça la seua internacionalització amb el projecte TALENTS del programa europeu Erasmus+

L'IES Patacona reforça la seua internacionalització amb el projecte TALENTS del programa europeu Erasmus+
  MÉS FOTOS
  L'IES Patacona reforça la seua internacionalització amb el projecte TALENTS del programa europeu Erasmus+ - (foto 2)

  L'institut públic d'Alboraia IES Patacona ha fet un pas més en la internacionalització de la seua educació al seu alumnat amb l'aprovació del projecte TALENTS, elaborat per la Comissió d'Internacionalització del Centre compost pel professorat. Aquest Projecte de Mobilitat per a l'Aprenentatge de l'Acció Clau 1 (KA1), que s'emmarca dins del Programa Erasmus+ en el sector de l'Educació Escolar finançada per la Unió Europea, permetrà formar als professors i les professores en destinacions com Finlàndia, Regne Unit o Dinamarca, entre altres.

  D'aquesta manera, l'IES Patacona ha rebut una subvenció de 33.543€, una xifra que ho converteix en el tercer institut al qual se li ha concedit major pressupost d'entre els centres seleccionats i aprovats de la Comunitat Valenciana. Aquesta ajuda econòmica permetrà reforçar el desenvolupament de la dimensió europea, la competència lingüística, la inclusió educativa, l'optimització de la gestió i de la coordinació educativa i l'ús de les noves metodologies en l'aprenentatge a través de la incorporació TICs, les tecnologies de la informació i la comunicació.

  El projecte TALENTS es suma a les activitats que l'IES Patacona ha realitzat durant el recent curs escolar orientades a la internacionalització per a completar la formació de l'alumnat matriculat més enllà de la geografia regional. Entre aquestes iniciatives, destaquen les visites de professorat europeu al centre per a crear una xarxa de contactes, viatges culturals, intercanvis a Eslovàquia amb alumnes i alumnes de 4º d'ESO, estades llargues d'estudiants en Finlàndia o projectes online amb centres estrangers.

  Pujar