elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'ascensor del pànic a Alboraia: Per què ho han clausurat?

L'ascensor del pànic a Alboraia: Per què ho han clausurat?
  • Els passos a tindre en compte si et quedes atrapat en un ascensor

La Policia Local d'Alboraia ha sorprés publicant un tuit en el seu compte oficial informant sobre un estrany i repetit successos en pocs dies de diferència en el mateix ascensor.
Els agents de la Policia Local a Alboraia han hagut de rescatar a nou persones d'un ascensor que, en diferents dies, s'han quedat atrapats sense poder eixir.
 
El cap de setmana passat dues persones van quedar atrapades i la policia va haver d'intervindre per a poder rescatar-les. El que no esperaven és que durant el cap de setmana següent hagueren de socórrer a set més, tres el dissabte i quatre el diumenge.
 
Davant aquesta situació l'empresa de l'ascensor no ha tingut més opcions precintar la instal·lació per a evitar que aquest tipus de succés torne a ocórrer. Encara es desconeixen els motius que feien que aquest ascensor del pànic atrapara a les persones obligant-les a demanar rescat a la policia.

Què faig si em quede atrapat en un ascensor?

  1. Mantingues la calma: encara que estes tancat, estàs en un lloc segur i és temporal. Perdre els nervis és contraproduent.
  2. Prem el botó d'alarma: tots els ascensors tenen un botó al qual anomenar en cas d'emergència. Està senyalitzat amb una campaneta de color groc.
  3. Truca al telèfon de manteniment: si prémer l'alarma no dona resultat, el següent pas és telefonar a l'empresa de manteniments. El més habitual és que tinguen un número d'atenció 24 hores.
  4. Telefona a emergències: si havent realitzat els passos anteriors no tingueres resultat, l'opció més lògica és telefonar al 112. Des d'emergències et diran que passos seguir.
Pujar