elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alboraia lliura a la Junta Local Contra el Càncer tres quadres premiats al concurs "Pinta al carrer"

L'Ajuntament d'Alboraia lliura a la Junta Local Contra el Càncer tres quadres premiats al concurs "Pinta al carrer"
  • Els quadres seran sortejats per recaptar fons per a la lluita contra el càncer al sopar benèfic del 4 de novembre

Esta setmana, Miguel Chavarría, alcalde d'Alboraia, ha fet entrega de tres quadres premiats al concurs "Pinta al carrer", a la Junta Local Contra el Càncer. Estos quadres seran rifats al Sopar Benèfic Contra el Càncer que es celebrarà el 4 de novembre a les 21h, als Salons Olympia.

Els quadres donats corresponen als segons premis de les últimes edicions de "Pinta al Carrer", segons indica l'article 11 de les bases dels concursos. S'han donat els quadres de tres edicions degut a l'impossibilitat de celebrar el Sopar Benèfic Contra el Càncer els darrers anys, pel que enguany es farà la rifa benèfica dels tres.

Els quadres són dels artistes: Blai Tomás Ibáñez (Pintat a la Patacona, 2020), Jinzhong Rao (Pintat al nucli tradicional, 2021), i d'Adrián Momparler de la Encarnación (Pintat a Port Saplaya, 2022). Els beneficis de la rifa seran íntegrament per a la lluita contra el càncer.

Per a inscriure's al Sopar Benèfic Contra el Càncer, o tindre més informació, s'ha de contactar amb la Junta Local d'AECC als telèfons 686 233 339 o 647 928 262, fins al dilluns.

Pujar