elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Joves d'Alboraia gaudeixen d'una divertida jornada en la neu amb l'Espai Jove

Joves d'Alboraia gaudeixen d'una divertida jornada en la neu amb l'Espai Jove
  • El Club d'Esquí d'Alboraia ha col·laborat en l'excursió, una de les activitats d'oci segur de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament

 

Més de 70 persones han passat una jornada esportiva en la neu a través de l'excursió que ha preparat l'Espai Jove d'Alboraia. La iniciativa ha sigut organitzada per la regidoria de Joventut de Zeudy Estal en la seua línia de treball de fomentar i promoure alternatives d'oci segur per a la joventut del municipi.

A l'excursió van acudir un grup de joves de la localitat, al costat dels anomenats corresponsals, joves voluntaris que col·laboren amb l'Espai Jove. El Club d'Esquí d'Alboraia també es va sumar a la jornada, impartint classes d'aquesta modalitat esportiva per a ensenyar a aquelles persones que no saberen practicar-la.

Zeudy Estal, regidora de Joventut, Esports i Igualtat, i Ismael Rubio, regidor d'Educació, van acompanyar als veïns i veïnes més joves a Valdelinares, al costat del personal tècnic de l'Espai Jove. Estal fa un balanç molt positiu de la resposta aconseguida: "Durant aquests anys hem estat treballant braç a braç amb el nostre veïnat més jove, escoltant les seues inquietuds i necessitats i continuem oferint-los activitats i alternatives perquè gaudisquen sense cap perill".

Pujar