elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Festes del Carme de Port Saplaya tornen aquest cap de setmana

Les Festes del Carme de Port Saplaya tornen aquest cap de setmana
  • Tornen amb una programació que finalitzarà el 17 de juliol, Dia de la Verge del Carme

MÉS FOTOS
Les Festes del Carme de Port Saplaya tornen aquest cap de setmana - (foto 2)

 

Aquest cap de setmana se celebren les Festes del Carme en el nucli alboraier de Port Saplaya, que tornen després de diversos anys d'absència a causa del context sanitari. Després de la finalització de les Festes Patronals d'Alboraia, seguix la programació festiva en el municipi. Una programació que tindrà lloc a Port Saplaya per a commemorar un any més les Festes del Carme.

Les activitats començaran el divendres 15 de juliol amb la "Nit de la música". A partir de les 18:00h hi haurà instal·lats inflables i jocs gegants per als més xicotets en la plaça de la Senyoria, organitzats per l'Ajuntament d'Alboraia. A les 23:00h de la nit en la plaça de la Senyoria tindrà lloc el concert gratuït "Guitarres del Mediterrani", part de la programació de l'I Festival Guitarres Esteve Vila d'Alboraia, que delectarà al públic amb guitarra, percussió i ball.

El dissabte 16 de juliol a les 9:00h en la plaça de la Senyoria, tindrà lloc el tradicional concurs de pintura a l'aire lliure "Pinta al Carrer", que enguany celebra la seua novena edició. Les inscripcions seguixen obertes en la web www.alboraya.es. Paral·lelament i fins a les 11:00h, el públic infantil podrà gaudir de les Olimpíades Esportives organitzades per la Falla Port Saplaya, en la mateixa plaça i a la platja.

El dissabte el Dia de l'Orxata d'Alboraia es trasllada aquesta vegada al nucli de Port Saplaya, i es repartirà orxata a les persones que s'acosten a conéixer més sobre la beguda per excel·lència d'Alboraia. I en finalitzar, hi haurà un Mercat Infantil, fins a les 14:00h.

A la vesprada, a les 20:00h, se celebrarà el Concurs de paelles, amb la col·laboració de la Falla Port Saplaya. I per a finalitzar el dia, els i les assistents podran gaudir de l'Orquestra Límit en la mateixa plaça de la Senyoria.

El Dia del Carme, diumenge 17 de juliol, la programació conclourà amb una missa solemne en honor a La Nostra Senyora del Carme, en la capella de Port Saplaya a les 20:00h. Després de la missa, se celebrarà la tradicional processó marinera en la Marina de Port Saplaya.

Pujar