elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Cort d'Honor Infantil de València tanca les Festes Majors d'Alboraia

La Cort d'Honor Infantil de València tanca les Festes Majors d'Alboraia
  MÉS FOTOS
  La Cort d'Honor Infantil de València tanca les Festes Majors d'Alboraia - (foto 2)
  La Cort d'Honor Infantil de València tanca les Festes Majors d'Alboraia - (foto 3)
  La Cort d'Honor Infantil de València tanca les Festes Majors d'Alboraia - (foto 4)
  La Cort d'Honor Infantil de València tanca les Festes Majors d'Alboraia - (foto 5)

  El passat 10 de juliol, Alboraia va celebrar el dia gran de les seues Festes Majors, dedicat al seu patró, Sant Cristòfol. A la vesprada la localitat va rebre la visita de la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor en la porta de l'Ajuntament del municipi, on una comitiva formada per les falleres majors, presidents i falleres infantils, esperaven amb la Junta Local Fallera d'Alboraia, l'arribada de Daniela Gómez i la seua Cort.

  El pimer edil, Miguel Chavarría, al costat de membres de la Corporació Municipal, van rebre a la Fallera Major Infantil i la seua Cort en la sala de reunions d'alcaldia, on la màxima representant infantil de les festes josefines valencianes va signar en el Llibre d'Or d'Alboraia i tot seguit l'alcalde i el president de la Junta Local Fallera d'Alboraia, els van fer lliurament de diversos obsequis com a record de la seua visita.

  A continuació, es van traslladar a l'Auditori Municipal on en un ambient més distés, tots i totes van poder gaudir d'un berenar amb orxata i fartons. L'esdeveniment va estar presidit per l'alcalde, Miguel Chavarría i els membres de la corporació municipal que van acompanyar a les xiquetes durant tota la jornada.

  Durant tot el dia es van celebrar diferents esdeveniments dins de la programació de les Festes Majors 2018 de la localitat, una jornada que va suposar el tancament d'aquestes. Alboraia despertava amb la tradicional 'despertà' organitzada pel grup de dolçaines i percussió de la Societat Musical d'Alboraia, un matí musical que va ser seguida pel volteig de campanes en l'Església Parroquial Asunción de La nostra Senyora. Més tard, es va continuar amb la missa en honor a Sant Cristòfol i la benedicció dels vehicles en l'Església Parroquial.

  A la vesprada, els carrers d'Alboraia van acollir l'entrada de la Murta, seguida de la processó de Sant Cristòfol, que va recórrer el centre urbà del municipi amb la participació de l'Associació Cultural Andalusa d'Alboraia i la Junta Local Fallera del municipi, i la de veïns i veïnes, on també van acudir les xiquetes de la Cort d'Honor Infantil de València.

  El tradicional espectacle de focs artificials van donar per finalitzades les Festes Majors 2018 d'Alboraia.

  Pujar