elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Camina i corre pels xiquets i xiquetes amb la Rotary 7K Port Saplaya

Camina i corre pels xiquets i xiquetes amb la Rotary 7K Port Saplaya
  • La recaptació es destinarà a les ONG Mamás en Acción i la obra social Comunidad Luisa de Marillac

La setena edició de la carrera Rotary 7K Port Saplaya es realitzarà aquest pròxim 6 de maig a les 9.00 hores i tindrà un caràcter 100% solidari i ecològic, La recollida de dorsals es realitzarà a les 8.30 hores en la piscina municipal 'Pool Beach' de Port Saplaya.

La prova amb set edicions a la seua esquena compta amb l'organització de l'Ajuntament d'Alboraia, la piscina municipal 'Pool Beach', la Escola de Mar Xsa Surf i el club Rotary València Centre. L'objectiu de la Rotary 7K Port Saplaya d'enguany és recaptar fons per als col·lectius 'Mamás en Acción' i ' La obra social Comunidad Luisa de Marillac'.

La comunitat de persones voluntàries de 'Mamás en Acción' acompanyen a xiquets i xiquetes hospitalitzades que no tenen pares o mares o que no poden viure amb ells. Amb l'acompanyament d'aquesta xarxa de voluntariat els xiquets i les xiquetes no se senten a soles en els centres hospitalaris.

D'altra banda ‘la obra social Comunidad Luisa de Marillac’ que pertany a la ‘Compañía de las Hijas de la Caridad’ acompanyen i faciliten suport a famílies, xiquets i mares adolescents en risc d'exclusió social, persones refugiades o sense recursos, entre altres, perquè puguen tindre un projecte de vida completament independent.

Camina o camina en la Rotary 7K Port Saplaya

Els participants podran realitzar la carrera caminant o corrent a través d'un circuit molt atractiu que discorre tant pel passeig marítim, la dàrsena coneguda com “La Xicoteta Venècia” i com no, per l'Horta d'Alboraia. El circuit és circular i compta amb 7 km aproximadament.

La carrera Rotary 7K Port Saplaya està limitada a 1000 participants per a garantir la seguretat de tots els participants. La competició és apta en les categories: Cadet, Júnior, Sub23, Absoluta i Veterà tant en les seues modalitats femenines com masculines. Fins i tot, poden participar xiquets i xiquetes, ja que a les 11.00 hores es realitzarà un recorregut infantil de 750 metres perquè ningú es perda la proposta d'oci i esport.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la web oficial 7kportsaplaya.es i a través de la plataforma carreraspopulares.com. Com és habitual, està habilitada l'aportació dorsal 0 per a aportar fons a l'esdeveniment sense participar en l'activitat esportiva.

Pujar