elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Avancen els preparatius de la celebració del 675 aniversari del 'Miracle dels Peixets'

Avancen els preparatius de la celebració del 675 aniversari del 'Miracle dels Peixets'
  • Els clavaris d'aquesta festa única estan elaborant uns tapissos de paper com a part de la decoració de la celebració, un treball que l'alcalde ha visitat

MÉS FOTOS
Avancen els preparatius de la celebració del 675 aniversari del 'Miracle dels Peixets' - (foto 2)

Els clavaris de Peixets ja estan preparant la decoració que serà present als carrers d'Alboraia de cara a la celebració del 675 aniversari del 'Miracle dels Peixets', que es durà a terme el 29 de maig. Com a part d'aquests treballs, aquest grup de persones està confeccionant uns tapissos de paper que recorreran el sòl, a més d'altres labors decoratives.

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría; la regidora de Cultura Festiva, Susana Cazorla; i la regidora de Turisme, Raquel Casares, han visitat l'avanç dels treballs. L'Ajuntament d'Alboraia està col·laborant amb els clavaris i amb l'Església en la celebració d'aquest gran atractiu turístic del municipi des de la primera reunió que van mantindre a principis del mes de març, així com amb altres agents socials i econòmics que estan contribuint al 675 aniversari com la recentment erigida escultura de la Ruta del Grial en el Passeig d'Aragó, que rememora l'escena principal de la llegenda.

Pujar