elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia és el quart municipi on més contractes s'han realitzat a l'Horta Nord al febrer

Alboraia és el quart municipi on més contractes s'han realitzat a l'Horta Nord al febrer
  • La localitat és la quarta de la comarca on més baixa el nombre de persones desocupades respecte a febrer de 2021 amb un descens del 24,54%

La quantitat de contractacions que s'ha realitzat a Alboraia ha crescut el mes de febrer amb 461 en total enfront dels 418 de gener de 2022, una xifra que situa al municipi en la quarta posició en l'àmbit comarcal. La dada és encara més cridanera en la comparativa interanual, que deixa 282 contractacions més (+16,39%) respecte al mes de febrer de 2021, sent Alboraia el segon de l'Horta Nord amb major creixement i amb una aportació de 461 als 8.367 contractes realitzats a la comarca.

Així s'extrau de les dades publicades per Labora i recopilats pel consorci Pactem Nord, que presideix l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría. Aquest document també mostra la tendència a la baixa del nombre de persones desocupades en comparació al mateix període de l'any passat. Són 376 persones desocupades menys (1.156 al febrer de 2022 enfront de 1.532 al febrer de 2021), un fort descens que només s'ha donat a Paterna, Burjassot i Montcada per davant d'Alboraia.

Totes dues dades són fruit de la línia de treball que segueix la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball, Comerç i Consum que encapçala Sebastián Torres i en la qual l'Agència de Desenvolupament Local juga un paper fonamental, així com les col·laboracions amb el consorci Pactem Nord.

Pujar