elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia mostra el seu orgull per la diversitat d'orientacions sexuals i identitats de gènere

Alboraia mostra el seu orgull per la diversitat d'orientacions sexuals i identitats de gènere
Alboraia mostra el seu orgull per la diversitat d'orientacions sexuals i identitats de gènere
  • L'Ajuntament llança la seua campanya per a conscienciar a la ciutadania i visibilitzar una realitat sovint discriminada

Xarrades, punts d'informació, repartiment de material reivindicatiu i la lectura del manifest institucional esperen aquesta setmana a veïns, veïnes i turistes d'Alboraia. L'Ajuntament ha preparat una sèrie d'activitats amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+ baix el lema 'Alboraia amb l'Orgull' amb la finalitat de conscienciar a la ciutadania i visibilitzar la diversitat d'orientacions sexuals i identitats de gènere que sovint és discriminada.

La iniciativa central es durà a terme el dimecres, 28 de juny, davant de l'Ajuntament. A partir de les 11.30 hores s'habilitarà un punt d'informació per a tota la ciutadania, a l'espera de la lectura del manifest institucional que es realitzarà a les 12.00 hores i que reunirà la Corporació Municipal, al personal del Consistori i a tots els veïns i veïnes que es vulguen acostar per a reivindicar l'orgull per la diversitat d'aquest col·lectiu.

Aquest esperit reivindicatiu també queda reflectit en la resta d'activitats: el dimarts, 27 de juny, es repartirà material en el Mercat Ambulant dels dimarts (al costat de l'estació de Metrovalència Alboraia – Peris Aragó). Els dies 29 i 30 també es repartirà ombrel·les amb el lema de la campanya i la bandera identificativa LGTBIQ+ en Port Saplaya i La Patacona, respectivament, d'11.30 a 13.30h.

La campanya compta amb la col·laboració de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana i del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials.

Pujar