elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia homenatja al poeta Vicent Andrés Estellés en el seu centenari amb versos i música

Alboraia homenatja al poeta Vicent Andrés Estellés en el seu centenari amb versos i música
  MÉS FOTOS
  Alboraia homenatja al poeta Vicent Andrés Estellés en el seu centenari amb versos i música - (foto 2)

  L’Ajuntament d’Alboraia ha programat un ventall d’activitats per a commemorar el centenari del naixement del poeta valencià Vicent Andrés Estellés (1914-2014). La regidora de Cultura, Conxa Villena, destaca: “per a nosaltes és molt important recordar la figura de Vicent Andres Estellés en l’any del seu centenari. A més és un orgull que Alboraia ho faça en companyia i col·laboració d’altres pobles i institucions, dins d'«Estellés als pobles» en què participem 72 pobles i dos universitats públiques.”

  Divendres 24 de maig a les 19 hores l’homenatge començarà amb la lectura de poemes i música en directe en el monument a Estellés en el Parc de les Vies. En l’acte participaran el Club de lectura de l’Associació Dones Feministes d’Alboraia, el club de lectura de l’EPA , música en directe del trio de corda de Voluta Escola de Música, el grup "Iris Asekas", i la col·laboració del departament de juventut. La celebració continuarà a les 20 hores amb el Concert Grup Carraixet en el Passeig d’Aragó.

  A més, Alboraia ha engalanat les façanes dels seus edificis públics amb versos del “poeta del poble”. Entre altres ubicacions destaquen la casa consistorial, la casa del Comte de Zanoguera, la Ciutat de l’Esport, el centre Civíc Canonge Julià on està l’Escola de Persones Adultes, la Casa de Cultura, i altres. La Biblioteca Pública Municipal oferix l’oportunitat d’aconseguir gratuïtament punts de llibre del 100 aniversari del naixement del poeta de Burjassot, apropant-se a la sala de lectura.


  Pujar