elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia designa els festius locals de 2024 en l'últim Ple ordinari

Alboraia designa els festius locals de 2024 en l'últim Ple ordinari
  • L'organisme aprova també una modificació de crèdits per a cobrir algunes obres de millora en el CEIP Ausiàs March no incloses en Edificant

MÉS FOTOS
Alboraia designa els festius locals de 2024 en l'últim Ple ordinari - (foto 2)
Alboraia designa els festius locals de 2024 en l'últim Ple ordinari - (foto 3)

L'Ajuntament d'Alboraia ha dut a terme l'últim Ple Municipal ordinari de la legislatura en el qual va aprovar dos assumptes per unanimitat. D'aquesta manera, es van designar els festius locals de 2024, que seran el 8 d'abril, dia de Sant Vicent, i el 10 de juliol, Sant Cristòfol, patró de la localitat, recuperant les dates habituals després de l'excepció del Dia de Peixets d'enguany amb motiu del 675 aniversari.

L'organisme va aprovar també una modificació de crèdits per a cobrir excessos de mesurament i algunes obres de millora per al CEIP Ausiàs March no incloses en el projecte sufragat pel Pla Edificant de la Generalitat Valenciana i que es va necessitar escometre per a acabar correctament la reforma del centre educatiu. Amb Edificant, la Conselleria ha invertit en les obres més de 800.000 euros i l'Ajuntament d'Alboraia, al voltant de 100.000 euros més per a millores no incloses inicialment.

Pujar