elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia continua reforçant la seguretat de La Patacona i estableix Vinival com la solució definitiva

Alboraia continua reforçant la seguretat de La Patacona i estableix Vinival com la solució definitiva
  • Intensificació de la vigilància, intervenció de Serveis Socials, coordinació amb la Guàrdia Civil i l'augment de la plantilla de la Policia Local són algunes de les respostes immediates de l'Ajuntament

MÉS FOTOS
Alboraia continua reforçant la seguretat de La Patacona i estableix Vinival com la solució definitiva - (foto 2)
Alboraia continua reforçant la seguretat de La Patacona i estableix Vinival com la solució definitiva - (foto 3)

Reunió a tres bandes a l'Ajuntament d'Alboraia per a augmentar la seguretat en La Patacona després dels últims incidents registrats. L'alcalde, Miguel Chavarría; el regidor de Seguretat Ciutadana, Sebastián Torres, i la Policia Local han escenificat un nou contacte presencial, si bé el primer edil està en constant comunicació electrònica i telefònica amb les Forces de Seguretat locals.

La Policia Local treballarà amb la Guàrdia Civil per a millorar especialment la seguretat d'aquest nucli urbà d'Alboraia, que s'ha vist afectada recentment de manera imprevista. D'aquesta manera, l'Ajuntament continuarà prenent mesures extraordinàries, que se sumen al reforç habitual que es realitza en època estival davant l'increment poblacional.

"Estem treballant a optimitzar els recursos dels quals disposem, alhora que estudiem totes les possibilitats per a ampliar-ho com més prompte millor", explica Miguel Chavarría. A mesures ja habituals com el reforç d'estiu que estableix patrulles de platges específiques en Port Saplaya i La Patacona se'ls està sumant la intensificació de la vigilància en la zona, la coordinació amb la Guàrdia Civil i la intervenció de Serveis Socials en persones drogodependents, entre altres.

La iniciativa més important serà la de l'increment de la plantilla de la Policia Local en almenys un 10%, un procés que ja estava previst amb la convocatòria i celebració d'oposicions en les últimes setmanes, de les quals ja s'han incorporat dos oficials, i a la resolució dels quals l'alcalde està donant prioritat per a disposar de més personal com més prompte millor. Així i tot, explica Chavarría, "la solució definitiva està en Vinival i el projecte per a augmentar els equipaments de La Patacona continuen en marxa".

Pujar