elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia commemora el 8M amb una campanya per visibilitzar el paper de les dones i la discriminació que pateixen

Alboraia commemora el 8M amb una campanya per visibilitzar el paper de les dones i la discriminació que pateixen
  • Amb el lema "Visibles", la iniciativa incideix a reivindicar a les dones que han sigut històricament invisibilitzades

Visibilitzar a les dones, especialment a les dones d'Alboraia, i posar de manifest la discriminació que existeix en els diferents àmbits locals és la proposta que enguany està duent a terme l'Ajuntament d'Alboraia per a la seua campanya del 8M, Dia Internacional de les Dones. Aquest focus es vertebra en un conjunt de 10 activitats que formen la programació que ha preparat la regidoria d'Igualtat de Zeudy Estal amb la finalitat de fer arribar al veïnat el missatge.

Hui, al Dia Internacional de les Dones, s'ha dut a terme una concentració pel matí, davant la porta de l'Ajuntament. La regidora d'Igualtat, Zeudy Estal Daries, ha llegit el manifest institucional. "Enguany ens convoca la necessitat d'afermar tots els avanços aconseguits deixant de costat el soroll que pretenen fer alguns sectors en sentir-se amenaçats en els seus privilegis", ha assenyalat la regidora.

Les persones assistents també han fet un mural col·laboratiu amb figures de dones que volien reivindicar. Han assistit representants institucionals, veïns i veïnes del municipi, i centres educatius com el CEIP Cervantes, el CEIP Ausiàs March, el col·legi Santa María Marianistes d'Alboraia, la Escola de Persones Adultes, així com el Taller d'Ocupació de l'Ajuntament d'Alboraia, el programa JOOP (Jove Oportunitat) i Món Gran, entre altres.

Pujar