elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia celebra la Setmana Europea de la Mobilitat 2023

Alboraia celebra la Setmana Europea de la Mobilitat 2023
  • Des de l'Ajuntament s'han organitzat diverses activitats per al 23 de setembre

MÉS FOTOS
Alboraia celebra la Setmana Europea de la Mobilitat 2023 - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alboraia s'unix a la Setmana Europea de la Mobilitat 2023 amb una sèrie d'activitats destinades a promoure la mobilitat sostenible i conscienciar sobre la importància d'un transport més ecològic i segur.

La Setmana Europea de la Mobilitat a Alboraia es durà a terme el dissabte 23 de setembre en el Passeig Aragó amb Botànic Cavanilles, un escenari ideal per a gaudir d'una jornada dedicada a la mobilitat responsable.

Activitats programades per al 23 de setembre:

"Gaudim d'Alboraia" amb bicicleta: La jornada començarà amb un passeig amb bicicleta de 10,5 quilòmetres pel municipi. A les 11 del matí, es durà a terme la concentració dels participants, amb l'eixida programada a les 11.15 hores. El recorregut finalitzarà al voltant de les 13.00 hores en el mateix punt de partida.

Circuit Mòbil d'Educació Viària: Els més xicotets podran gaudir d'un circuit mòbil d'educació viària dissenyat especialment per a ells. Aquesta activitat es durà a terme entre les 11 del matí i les 14h , i servirà per a aprendre sobre seguretat viària d'una manera divertida.

Xarrada sobre Seguretat Viària: A les 13.15 hores, María José Alonso de Dalt, vicepresidenta de la Plataforma Motera per a la Seguretat Viària, oferirà una xarrada titulada "La conducta social com a part de la inseguretat viària".

La Setmana Europea de la Mobilitat 2023 a Alboraia té com a objectiu passar un dia divertit alhora que la ciutadania reflexiona sobre la mobilitat sostenible i la seguretat viària. Totes les activitats esmentades es duran a terme en el mateix punt, en el Passeig Aragó amb Botànic Cavanilles.

--

Pujar