elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia celebra les Festes del Carme 2018 a Port Saplaya

Alboraia celebra les Festes del Carme 2018 a Port Saplaya
  MÉS FOTOS
  Alboraia celebra les Festes del Carme 2018 a Port Saplaya - (foto 2)

  Alboraia acollira les Festes del Carme 2018 a Port Saplaya. Per aquest motiu, l'Ajuntament d'Alboraia ha donat a conéixer el programa complet d'activitats que es portaran a terme durant els pròxims dies, del 12 al 15 de juliol.

  La moda obrirà les festes, el dijous 12 de juliol a les 20.00 h un desfile organitzat per Asociats de DIMOVA i patrocinat per la Taverna de Paco omplirà la Plaça de la Senyoria. Seguidament a les 21.00 h tindrà lloc un Showroom al Centre Cívic de Port Saplaya. Per al divendres 13 de juliol, a les 19.00 h els veïns i veïnes van a poder gaudir de la 'Gala Abrazos' on els més menuts es podràn convertir en qualsevol personatge amb els animadors pinta cares, mentre sona música interpretada per una banda en directe. Per a finalitzar la vesprada hi tindrà lloc una solta de globus que esguitarà el cel de colors i festa. A més, els veïns i veïnes podràn participar en un concurs de paelles a les 20.00 h en la Plaça de la Senyoria.

  Aquest últim lloc serà l'epicentre de totes les activitats preparades per al dissabte 14 de juliol. A les 11.00 h es muntaran unflables infantils i jocs gegants perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir del que més els agrada en un entorn agradable com és Port Saplaya. A la vesprada, a les 20.00 h a ritme de les comparses tot aquell que vulga podrà assistir al tradicional desfile de Moros i Cristians, organitzat per la Falla Port Saplaya, per l'habitual recorregut fins a arribar a la Plaça de la Senyoria. La jornada finalitzarà a les 22.00 h amb un sopar de pa i porta acompanyat de música en directe.

  L'esport començarà l'últim dia de les Festes del Carme 2018. Una mena d'activitats esportives organitzades per la Piscina Municipal "Pool Beach" tindran lloc a les 9.00 h convidant a tot el que s'acoste a menejar el cos, mentre que a les 11.00 h a la Plaça de la Senyoria estarà el Mercat infantil d'intercanvi, seguit de unes cucanyes organitzades per la Falla Port Saplaya. Per la vesprada, els més menuts competiran en unes olimpiades infantils que tindran lloc a la Platja Nord Port Saplaya. La capella de Port Saplaya celebrarà una misa a les 20.00 h en honor a Nostra Senyora del Carme i a les 21.00 h es realitzarà la tradicional processó marinera. Les Festes del Carme 2018 finalitzaran amb l'actuació de balls del món organitzat pel Centre Cívic de Port Saplaya que es portarà a terme en l'habitual Plaça de la Senyoria.

   

  Pujar