Castellano

VÍDEO | Un home s'atrinxera a la casa dels seus pares a Albal i els amenaça amb una arma blanca

Un home s'atrinxera en la casa dels seus pares a Albal i els amenaça amb una arma blanca
Un home s'atrinxera en la casa dels seus pares a Albal i els amenaça amb una arma blanca
  • Una crida d'auxili de les víctimes alertava ahir tard al 112 del succés

Una crida d'auxili de les víctimes alertava ahir tard al 112 del succés. Un jove de 39 anys, amb antecedents mèdics i problemes psiquiàtrics mantenia als seus pares atrinxerats a casa i els amenaçava amb una arma blanca, els progenitors són d'avançada edat i el pare té problemes greus de mobilitat.

Fins a l'immoble es va desplaçar la Policia Local, la Guàrdia Civil, els serveis sanitaris i una dotació de bombers que va haver d'ajudar en l'obertura de la porta per a accedir a l'habitatge situat al carrer Sant Roc. La negativa a obrir la casa per voluntat pròpia, després de negociar durant diverses hores amb ell, van motivar l'entrada forçosa i van trobar a un home amb un brot psicòtic, en estat molt agressiu, amb l'arma blanca a la mà i resistint-se a la reducció per part dels agents que van participar en la reducció, entre ells, el capità del Lloc de la Guàrdia Civil Alfafar-Catarroja. Per a l'actuació van utilitzar mitjans antidisturbis i armes no letals.

El jove ha sigut ingressat en la Unitat de Psiquiatria de l'Hospital La Fe de València i els pares no han necessitat ser atesos pels sanitaris.

Pujar