Castellano

VÍDEO | Les flames devoren un vehicle a Albal

VÍDEO | Les flames devoren un vehicle a Albal
  • La Policia Local i Guàrdia Civil investiguen si l'incendi va ser intencionat

MÉS FOTOS
VÍDEO | Les flames devoren un vehicle a Albal - (foto 2)

La Policia Local d'Albal va ser alertada aquest dimecres de matinada de l'incendi d'un vehicle estacionat a la cantonada del carrer Sant Pere amb Alcàsser. En arribar al lloc dels fets, els agents no eren capaços de veure què succeïa per la densitat d'un fum negre molt dens, però van arriscar i van entrar fins al lloc on un cotxe cremava, estenent-se les crides als edificis, baixos i vehicles pròxims.

La Policia va alertar als propietaris dels vehicles, tres d'ells van llançar les claus dels seus vehicles pels balcons, que un dels agents va anar retirant del lloc del sinistre, mentre que el company intentava sufocar les flames del cotxe en flames, amb extintors propis de la Policia Local i un altre que va facilitar un veí.

Davant la impossibilitat d'atallar les flames, van sol·licitar l'ajuda dels Bombers de Catarroja, Torrent i Silla, així com de la Policia Local de Beniparrell. No va caldre lamentar danys personals, encara que els agents van tardar temps a recuperar-se en vomitar el fum negre que van inhalar durant l'actuació policial. Els danys materials van ser els del cotxe incendiat, que va traspassar a dos baixos, persianes i la façana de l'immoble situat en el número, 4 del carrer Alcàsser.

La Guàrdia Civil i la Policia Local investiguen els fets per a determinar si va ser un fet fortuït o provocat. L'Ajuntament d'Albal insisteix en la importància de la col·laboració ciutadana per a actuar ràpidament i agraeixen els crits d'alerta de la passada nit.

Pujar