Castellano

Raul Esteban presenta una llista electoral "amb un projecte il·lusionant que donarà un nou impuls per a Albal"

Raul Esteban presenta una llista electoral "amb un projecte il·lusionant que donarà un nou impuls per a Albal"

  La llista de Compromís per Albal per a les pròximes eleccions municipals, que fou aprovada recentment per unanimitat a l'Assemblea del col·lectiu, presenta un equip que combina l'experiència d'anteriors candidatures amb noves incorporacions que s'han sumat al projecte.

  Una candidatura que tanca, en el lloc d'honor de la llista, l'actual regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Albal, David Ramon: "estic orgullós de tancar una llista de gent compromesa d'Albal. La política local necessita cares noves, no les velles glòries de sempre" comenta.

  El candidat a l'Alcaldia, Raul Esteban, ha explicat que "presentem una candidatura preparada per a avançar en la transformació i l'adaptació als nous reptes i amb un projecte il·lusionant que donarà un nou impuls a Albal, des dels eixos de la proximitat i la bona gestió per millorar la qualitat de vida de la ciutadania".

  La candidatura formada per 24 persones del municipi és totalment paritària i combina joves amb majors passant per persones de mitjana edat, amb representació de diverses zones del poble i amb perfils professionals diferents i preparats per a governar.

  La candidatura és "una gran aposta de persones compromeses amb el poble, que escolta, treballa i dona resposta, i que plasmarà les propostes i necessitats dels veïns i veïnes en el programa electoral amb propostes realistes i il·lusionats des de les polítiques valentes de Compromís" ha ressaltat Raul Esteban.

  Llista completa

  1 Raul Esteban
  2 Sonia Guillem
  3 Mateu Chilet
  4 Eva Anta
  5 Carles Miguel
  6 Begoña González
  7 Sergi Albiach
  8 Anna L. Ferrando
  9 Oscar Clemente
  10 Teresa March
  11 Marc Peris
  12 Rebeca Granero
  13 Gabriel Quliez
  14 Anna Gómez
  15 Raimon García
  16 Lidia Rodrigo
  17 David Ramón

  S1 Alba Sepúlveda
  S2 Miquel Burches
  S3 Jai Valverde
  S4 José Gilabert
  S5 Ana López
  S6 Antonio Sanz
  S7 Isabel García

   

  Pujar