Castellano

El vot en contra de Vox trenca l’unanimitat en la lluita contra la violencia masclista en Albal

El vot en contra de Vox trenca l’unanimitat en la lluita contra la violencia masclista en Albal

  Durant el transcurs del debat en el passat ple de l'Ajuntament d'Albal, que contenia un punt per a l'Adhesió al Manifest de la Diputació de València amb motiu del 25N Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, el portaveu del Grup Municipal Compromís va sol·licitar que es fes institucional “crec que en les coses importants hem d'arribar a acords i esta moció és de responsabilitat col·lectiva i l'hauríem de votar tots a favor, per això, els demane que siga institucional” va afirmar RaulEsteban. 

  Este acord es porta al Ple de l'Ajuntament cada any i sempre ha rebut el suport unànime. Però en esta ocasió, no s'ha comptat amb el suport de Vox – des de les últimes eleccions amb representació en el Govern Municipal junt al PP i Avant Albal – que va votar en contra. 

  “El senyor Ferris insisteix molt en que el seu equip de govern està molt unit i treballen conjuntament, crec que hauria de replantar-se governar amb extremistes com la ultradreta de VOX que nega sistemàticament la violència masclista” afirma el portaveu valencianista. 

  D'altra banda, en el minut de silenci convocat hui a l'Ajuntament d'Albal per la dona assassinada a Sagunt a les mans de la seua parella han estat representats tots els partits, excepte VOX.

   

  Pujar