Castellano

MÉS-Compromís Albal celebra el seu Congrés Local

MÉS-Compromís Albal celebra el seu Congrés Local
  • Raul Esteban Romeu serà el nou Secretari Local de MÉS-Compromís Albal

MÉS FOTOS
MÉS-Compromís Albal celebra el seu Congrés Local - (foto 2)

El passat dijous 23 de setembre va tindre lloc el I Congrés Local de MÉS-Compromís Albal, acte en el qual es va constituir la nova executiva local.

Raul Esteban liderarà el col·lectiu municipal com a nou Secretari Local durant els pròxims dos anys amb l’objectiu de posicionar MÉS-Compromís com la força d’esquerres  de referència al poble, acompanyat de la resta del col·lectiu municipal que li va otorgar el seu suport i confiança.

El Congrés es va celebrar a la localitat d’Albal, on es van tractar les polítiques de futur per fer d’Albal un poble millor per a totes i tots.

“Cal reivindicar el paper de les joves a la política, entre totes, treballar en un projecte que ilusione els nostres veïns i ens convertisca en l’ alternativa progressista al nostre poble” va apuntar Raul Esteban, nou Secretari local.

La nova executiva tracta de donar una perspectiva jove que es planteja l’objectiu d’ implantar-se com referent al poble, així com treballar conjuntament amb la resta de regidors del partit valencianista a la comarca per tal de poder aprofundir en les polítiques enfocades en una vida millor per als nostres veïns i veïnes.  

Pujar