6 de desembre de 2019 6/12/19

Cs Albal demana que l'Ajuntament renegocie el conveni amb ADIF per a la construcció de l'estació de Renfe

Cs Albal demana que l'Ajuntament renegocie el conveni amb ADIF per a la construcció de l'estació de Renfe - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cs Albal demana que l'Ajuntament renegocie el conveni amb ADIF per a la construcció de l'estació de Renfe - (foto 2)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) a Albal Rafael Rodríguez ha demanat que "l'Ajuntament renegocie el conveni amb ADIF per a la construcció de l'estació de Renfe". "No podem acceptar unes condicions que llastraran l'economia municipal", ha advertit.

  "El conveni suposa una hipoteca inassumible per a Albal", ha assegurat al mateix temps que ha exigit que "l'alcalde explique a la ciutadania com pensa pagar 3'5 milions d'euros i el manteniment de l'estació durant 20 anys". "El socialista Ramón Marí haurà de deixar clar si en el seu pla està previst pujar impostos per a fer front a aquesta despesa", ha indicat.

  El també regidor de Ciutadans a Albal ha insistit que "Cs dóna suport a la construcció de l'estació de ferrocarril". "El nostre sí que és igual de rotund que nostre no a unes condicions pèssimes per al nostre poble", ha destacat Rodríguez, qui també ha indicat que "el conveni no ve recolzat per un informe de l'interventor municipal". A més, ha explicat, "si altres administracions es comprometen a assumir part li'ls costos, hauria de constar de forma explícita en el conveni i signar-lo també".

  L'edil ha fet aquestes declaracions durant la visita de la diputada provincial Mamen Peris a Albal qui, juntament a altres membres de Cs, ha recorregut el municipi. "Hem mostrat a la portaveu de Cs en la Diputació la deixadesa dels polígons, el Centre de Dia fantasma de Santa Ana, que porta anys fet però sense inaugurar i les obres del centre històric subvencionades per Diputació perquè conega de primera mà la realitat del municipi", ha concretat.

  ocultar
  Cs Albal demana que l'Ajuntament renegocie el conveni amb ADIF per a la construcció de l'estació de Renfe
  Pujar