Castellano

Albal celebra les Primeres Jornades Regeneratives de “Del Camp a la Taula”

Albal celebra les Primeres Jornades Regeneratives de “Del Camp a la Taula”
  • Des de l'Associació Del Camp a la Taula han engegat Albal Circular, un projecte sobre compostatge

L´associació Del Camp a la Taula, en col·laboració de l´Ajuntament d´Albal, celebra aquest dissabte 6 de novembre les Primeres Jornades Regeneratives de Del Camp a la Mesa.

Es tracta d'un matí amb dos ponents de reconeguda trajectòria: M. Dolores Raigón (Catedràtica de la UPV), que parlarà dels beneficis per a la salut dels aliments ecològics i d'aquests com a 'motor de canvi'; Mariano Bueno, divulgador de pràctiques ecològiques i permaculturals, xerrarà sobre els beneficis dels aliments ecològics no sols per a les persones, sinó també per a l'entorn natural.

A més, els més petits també podran gaudir d'activitats pensades per a ells, ja que hi haurà un contacontes i un taller.

Unes jornades que, segons indiquen des de l'associació, estan sent un èxit, ja que són multitud de persones les que ja han confirmat la seva participació ia la qual estan convidats els qui vulguin assistir-hi, com alguns veïns de poblacions properes que estiguin interessats en aquesta activitat que es desenvoluparà de 09:30 a 13:30 al Casal Jove d'Albal.

Si vols participar et pots inscriure a aquest enllaç.

Entre les diferents vies de retorn de la matèria al medi natural, des de l'Associació Del Camp a la Taula han engegat Albal Circular, un projecte sobre compostatge.

L'objectiu principal és conscienciar els veïns i les veïnes del municipi de la importància del retorn al medi natural dels recursos que, pel model de vida actual, transformem en escombraries i els efectes que això ocasiona (contaminació, emissió de CO₂ a l'atmosfera , contaminació del sòl, etc.).

Pujar