Castellano

Albal cancel·la les seues falles de 2021 previstes per a setembre

Albal cancel·la les seues falles de 2021 previstes per a setembre
  • El consistori ha decidit a poques setmanes de la seua celebració l'anul·lació de les festes falleres per l'avanç de la pandèmia en la localitat

Després d'una reunió celebrada ahir entre el President de l'Executiu d'Albal, Ramón Marí, i el regidor de Festes, Sergio Burguet, amb els set presidents de les comissions falleres de la localitat es va acordar, per majoria, l'anul·lació de les festes josefinas previstes per a la primera setmana de setembre.

La decisió serà oficial el dilluns, quan l'alcalde de trasllat als membres del seu equip, en la Junta de Govern que hi havia programada per a abordar aquest tema, i es comunique a la resta de la corporació.

La pandèmia a situat a la població actualment amb cincuentas persones contagiades per covid-19 en la població, amb una incidència superior als 300 casos per cada 100.000 habitants. Per això, l'alcalde Ramón Marí va acordar aquesta decisió per una qüestió de "responsabilitat” i “obliga a l'anul·lació de les Falles en la població, confiant que l'escenari siga l'idoni al març 2022".

Pujar