elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Unió Musical d'Alaquàs presenta les noves incorporacions a la banda

La Unió Musical d'Alaquàs presenta les noves incorporacions a la banda
  • L'acte està emmarcat dins de la celebració de Santa Cecília

MÉS FOTOS
La Unió Musical d'Alaquàs presenta les noves incorporacions a la banda - (foto 2)
La Unió Musical d'Alaquàs presenta les noves incorporacions a la banda - (foto 3)
La Unió Musical d'Alaquàs presenta les noves incorporacions a la banda - (foto 4)
La Unió Musical d'Alaquàs presenta les noves incorporacions a la banda - (foto 5)
La Unió Musical d'Alaquàs presenta les noves incorporacions a la banda - (foto 6)

La Unió Musical d'Alaquàs va presentar passat divendres 24 de novembre els 13 nous músics que formaran part de la Banda Simfònica de la UMA a partir d'ara amb motiu del tradicional concert en homenatge a Santa Cecília, patrona dels músics. L'acte va comptar amb la presència de l'Alcalde d'Alaquàs, Toni Saura i el president de la Unió de la Unió Musical d'Alaquàs, Toni Monzó.

El concert, dirigit per Mikael Celda, es va iniciar amb una primera part en què es van interpretar les peces "Tota  una vida” de Juan Carlos Alós i “Belkis, la Reina de Saba” (I. El sueño de Salomón, II. Danza de Guerra, III. La Danza de Belkis al Amananecer i IV. Danza Orgiástica) de Ottorino Respighi.

En el descans es va realitzar la presentació de les i els músics que enguany s’incorporen, que van eixir acompanyats dels seus familiars: Sara Anaya Arellano (saxo), Víctor Muñoz Bachero (trompeta), Sonia Cabrera Mateo (flauta), Mario García Gómez (trompa), Ruth Martín Vilanova (flauta), Noelia Mizrahi Muñoz (clarinet), Aitana Mondéjar Giménez (clarinet), Sofia Montón Valero (clarinet), Joan Navarro Salvador (trombó), Guillem Ros Duarte (contrabaix), Artur Besó Santana (cello), Enrique Madrid Pérez (clarinet) i Óscar Ginés González (trombó).

A continuació, van passar a formar part de la banda i van interpretar amb ella la segona part del concert amb les peces “La Forza del Destino (Obertura)” de Giuseppe Verdi i “Capricho Español” (I.Alborada, II. Variación, III. Alborada, IV. Escena y Canto Gitano, V. Fandando Asturiano) de Nikolái Rismki-Kórsakov.

Les celebracions amb motiu de Santa Cecília van continuar el dissabte amb concursos de grupetos, paelles, jocs musicals i un sopar faixat social.

Pujar