elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un total de 25 persones s'incorporen a l'Ajuntament d'Alaquàs a través d'un nou taller de formació i ocupació

Un total de 25 persones s'incorporen a l'Ajuntament d'Alaquàs a través d'un nou taller de formació i ocupació
  • Alaquàs inverteix 270.778 euros en la primera etapa del nou Taller d’Ocupació ‘Et Formem 2022’

MÉS FOTOS
Un total de 25 persones s'incorporen a l'Ajuntament d'Alaquàs a través d'un nou taller de formació i ocupació - (foto 2)
Un total de 25 persones s'incorporen a l'Ajuntament d'Alaquàs a través d'un nou taller de formació i ocupació - (foto 3)

L’Ajuntament d’Alaquàs ha contractat un total de 25 persones amb motiu del nou Taller d’Ocupació ‘Et Formem 2022’. El programa, que forma part del projecte que ‘Alaquàs Emplea’t 2023’ i té un cost de 270.778 euros, està dotat amb una subvenció de 250.778 euros per part de Labora mentre que un total de 20.000 euros correran a càrrec de l’Ajuntament d’Alaquàs.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor d’Ocupació, Jaime Marqués i el director del Centre de Formació Francesc Ferrer Martí d’Alaquàs, Pepe Latorre, van donar la benvinguda la setmana passada a l’alumnat que s’ha incorporat. El primer edil va destacar la importància d’aquesta “oportunitat formativa que servirà perquè tingueu més oportunitats laborals” i els ha demanat responsabilitat “en la tasca que realitzaran al l’Ajuntament d’Alaquàs”.

El Taller, que té una durada de 960 hores i finalitzarà al mes de novembre de 2023, consta de dues especialitats: Activitats Auxiliars en Vivers, Jardins i Centres de Jardineria i Operacions Auxiliars de Muntatge de Xarxes Elèctriques. Per a cada especialitat s’han contractat 10 persones durant 6 mesos cadascuna.

El grup d’ Activitats Auxiliars en Vivers, Jardins i Centres de Jardineria portarà a terme tasques de manteniment, neteja i conservacó dels jardins i zones verdes del casc urbà d’Alaquàs. S’encarregarà també de l’arbrat i jardineres així com del manteniment dels elements de reg localitzat i operacions de manteniment d’elements vegetals i no vegetals. A més, realitzaran la rehabilitació i l’enjardinament d’un tram de la mitgera del carrer Cid, existent entre els vials.

El grup d’Operacions Auxiliars de Muntatge de Xarxes Elèctriques realitzarà tasques d’instal·lació i manteniment de baixa tensió en tots els edificis públics de l’Ajuntament d’Alaquàs. Entre altres, es realitzaran tasques de substitució de lluminàries, execució de noves instal·lacions per modificacions d’ús de diferents estàncies dels edificis municipals, instal·lació d’equips i sistemes de comunicació i revisió i adequació dels quadres elèctrics ubicats en la via pública. Està prevista també la revisió de l’enllumenat públic així com el canvi i la reposició de les línies.

Per a la seua posada en marxa s’han contractat durant 6 mesos un total 5 persones per a l’equip docent i per a tasques administratives: 1 directora, 1 auxiliar administratiu, 1 professora de recolzament, 1 professor de l’especialitat de Jardineria i 1 professor de l’especialitat d’Electricitat.

Pujar