elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna el cara a cara a Alaquàs amb el millor breakdance nacional

Torna el cara a cara a Alaquàs amb el millor breakdance nacional
  • El Castell d’Alaquàs va acollir el dissabte 10 de juny aquesta activitat de cultura urbana en la qual van participar 17 grups de diferents ciutats espanyoles

MÉS FOTOS
Torna el cara a cara a Alaquàs amb el millor breakdance nacional - (foto 2)
Torna el cara a cara a Alaquàs amb el millor breakdance nacional - (foto 3)
Torna el cara a cara a Alaquàs amb el millor breakdance nacional - (foto 4)
Torna el cara a cara a Alaquàs amb el millor breakdance nacional - (foto 5)

 

Torna el Cara a Cara a Alaquàs i ho fa de la millor manera possible. El Castell d’Alaquàs va ser el dissabte 10 de juny l’escenari del millor breakdance protagonitzat per destacats balladors i balladores del panorama nacional. Una cita que ha tornat amb més participació que mai i que ha sigut organitzada per l’associació Desde la Calle, integrada pel grup de breakdance Special K d’Alaquàs, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs.

Una cita de “baralles de ball” en la qual van participar un total de 17 grups format per tres persones cadascun de diferents províncies espanyoles. La competició va estar estructura en diferents fases: filtres, octaus, semifinals i final i es va celebrar entre les 17.30 i les 22 hores de la nit. En la cita van estar presents l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el Regidor de Joventut, Javi Antúnez.

El grup guanyador amb un premi de 1200 euros va ser "Floorplayers"i van exercir com a jutges Den, pertanyent al grup ucrainés Ruffneck Attack, Josera, del grup Special K d’Alaquàs i Bgirl Movie One del grup Lunaticks de Barcelona.

La pròxima cita amb el breakdance a Alaquàs serà la coneguda JAM que tindrà lloc el  23 de setembre a la pista de barri que hi ha ubicada enfront del col·legi públic Bonavista.

Pujar