elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rozalén visita Alaquàs i arreplega el Premi Clara Campoamor 2020

Rozalén visita Alaquàs i arreplega el Premi Clara Campoamor 2020
  • L’artista va ser guardona l’any 2020 i no va poder arreplegar el premi en aquell moment per la pandèmia.

MÉS FOTOS
Rozalén visita Alaquàs i arreplega el Premi Clara Campoamor 2020 - (foto 2)
Rozalén visita Alaquàs i arreplega el Premi Clara Campoamor 2020 - (foto 3)

La cantant Rozalén ha visitat hui Alaquàs i ha arreplegat el seu Premi Clara Campoamor. L’artista va ser guardonada l’any 2020 i  no va poder arreplegar el premi de manera oficial per la pandèmia.  Hui, aprofitant que es trobava prop del municipi, ha volgut passar una estona, arreplegar el seu guardó i visitar el Passeig Violeta on té una rajola amb les seues petjades.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, regidores i regidors de l’Ajuntament d’Alaquàs i el Consell de Dones d’Alaquàs, han rebut a l’artista al Castell d’Alaquàs on se li ha fet el lliurament del reconeixement. Ha estat present també la Fallera Major d’Alaquàs, Carolina Sanchis Mengod i una representació de les associacions locals. En l’acte, el primer edil s’ha mostrat satisfet de “poder celebrar aquest acte coincidint amb el 20 aniversari del Castell d’Alaquàs perquè aquest és l’espai ideal per a poder celebrar aquest premi on reconeixem el treball per la igualtat deles dones i a aquelles que han deixat petjada en aquest camí”.

A continuació, la Regidora d’Igualtat, Elena Álamo, ha donat lectura a les raons que motivaren al Consell de les Dones d’Alaquàs a premiar Rozalén l’any 2020. Per al Consell de Dones d’Alaquàs, la cantant “és una dona compromesa amb el feminime que a través de la música ha fet arribar el seu missatge de lluita a tota la societat, fomentant l’educació en valors i la defensa dels drets de les dones. Per la seua capacitat de comunicar el missatge a través de la música, per la bellesa d’expressar-lo, pel seu compromís, per l’amplitud de persones receptores del seu missatge i per la generació de compromís social” es va decidir atorgar aquest premi. Per la seua part, Rozalén s’ha mostrat molt agraïda i ha reconegut que “actes com aquest fa que conega ells llocs, la gent i creem vincle”.

Després han realitzat un recorregut per les diferents dependències del monument. Després, a la sala Xemeneia s’ha projectat un vídeo protagonitzat pels centres educatius, associacions i col·lectius  d’Alaquàs, resultat del treball col·lectiu de la campanya del 8 de Març 2020 i que estava previst projectar en el lliurament del premi d’aquell any. Després s’han desplaçat al Passeig Violeta, un camí de passos en favor de la igualtat entre dones i homes, iniciativa de l’Ajuntament d’Alaquàs fruit del compromís de posar en valor el treball realitzat per les dones que en ell es reconeixen en la seua lluita per la defensa dels drets i les llibertats de les dones.

Pujar