elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rescaten a una veïna d'Alaquàs de 81 anys

Rescaten a una veïna d'Alaquàs de 81 anys
  • El treball dels agents d’Alaquàs va ser clau en el rescat d’aquesta dona que es trobava en la seua vivenda a soles i sense reaccionar a les contínues trucades

El treball de la Policia Local d’Alaquàs va possibilitar el rescat per part del cos de Bombers d’una persona major de 81 anys que es trobava a la seua vivenda sense reaccionar a les contínues cridades.

Els fets es van produir el passat diumenge 13 de novembre al carrer Caixa d’Estalvis d’Alaquàs. Els veïns i veïnes alertaren la Policia Local d’Alaquàs de la impossibilitat de contactar amb una veïna d’edat avançada que no obria la porta i no donava senyals. Els agents es van desplaçar a la vivenda ràpidament i després de trucar de manera reiterada a la porta sense obtindre resposta, van procedir a través d’una càmera endoscòpica previ desmuntatge de l’espill, a observar com la dona es trobava en terra a escasos metres de la porta.

Per aquest motiu, es va procedir a l’activació del servei de bombers ja que era imposible obrir la porta perquè la clau estava introduÏda en el pany. El Consorci Provincial de Bombers va aconseguir accedir a l’immoble a través del balcó i la dona va ser posteriorment evacuada al centre sanitari.

Pujar