elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

40 persones s'incorporen a l'Ajuntament d'Alaquàs a través de dos nous programes d'ocupació

40 persones s'incorporen a l'Ajuntament d'Alaquàs a través de dos nous programes d'ocupació
  • Alaquàs inverteix 1.005.417 euros en els tallers d’ocupació “Alaquàs + Futur Verd’ i ‘Alaquàs El Teu Futur’

MÉS FOTOS
40 persones s'incorporen a l'Ajuntament d'Alaquàs a través de dos nous programes d'ocupació - (foto 2)

L’Ajuntament d’Alaquàs ha contractat 40 persones a través dels programes d’ocupació “Alaquàs + Futur Verd’ i ‘Alaquàs El Teu Futur’ que promou la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Alaquàs ha rebut una subvenció de 1.005.417 euros per a la contractació de persones desocupades.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor d’Ocupació, Jaime Marqués i el director del Centre de Formació Francesc Ferrer Martí d’Alaquàs, Pepe Latorre, han donat la benvinguda aquest matí a l’alumnat al Castell d’Alaquàs. El primer edil ha destacat la importància d’aquesta “oportunitat formativa que servirà perquè tingueu més oportunitats laborals” i els ha demanat responsabilitat “en la tasca que realitzaran als diferents departaments municipals de l’Ajuntament d’Alaquàs”.

Per una banda, el taller d’ocupació “Alaquàs+Futur Verd” amb una subvenció màxima de 754.063,20 euros compta amb tres especialitats de 10 alumnes cadascuna:  Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes; Operacions auxiliars de muntatge de xarxes elèctriques i muntatge i manteniment d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió; Operacions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics i muntatge i reparació de sistemes microinformàtics. Per a aquest taller s’ha contractat també 1 directora, 1 auxiliar administratiu, 1 professora de recolzament i 3 docents.

El Taller d’Ocupació per a dones ‘Alaquàs El Teu Futur’ està dotat d’una subvenció de 251.354 euros i la seua especialitat serà Operacions auxiliars de serveis administratius i generals i activitats administratives en la relació amb el client. S’ha contractat a més 1 director i 1 docent.

 En ambdós tallers, l’alumnat realitzarà un total de 1920 hores durant 12 mesos distribuïdes en formació i treball pràctic en els diferents departaments de l’Ajuntament d’Alaquàs.

Pujar