elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

30 persones aturades es formaran i treballaran durant un any al Centre de Formació Francesc Ferrer Martí d’Alaquàs

30 persones aturades es formaran i treballaran durant un any al Centre de Formació Francesc Ferrer Martí d’Alaquàs
  • El programa, que compta amb un pressupost de 696.164,40€, permetrà als participants adquirir una nova qualificació professional

Un total de 30 veïns i veïnes en situació d’atur seran contractats per l’Ajuntament d’Alaquàs durant 12 mesos. La iniciativa compta amb una subvenció del Servei Valencià d´Ocupació i Formació (LABORA) que ascendeix als 696.164,40€.

Els i les participant al "Taller d’ocupació sembrant Alaquàs" es formaran al Centre de Formació Francesc Ferrer Martí d’Alaquàs, realitzaran les seues pràctiques professionals  i treballaran als diversos serveis municipals posant en pràctica els coneixements adquirits. Al finalitzar obtindran un Certificat de Professionalitat. Les modalitats són les següents: 10 alumnes/treballadors s’especialitzaran en Jardineria, 10 en Atenció Sociosanitària i els 10 restants ho faran en matèria de suport i dinamització en esdeveniments esportius.

Des de l’Ajuntament d’Alaquàs es continua treballant per mantindre actius aquestos programes d’Ocupació i Formació i posar en marxa altres projectes nous que tenen per objectiu fomentar el treball i garantir la continuïtat de la formació dels seus participants en les matèries que han triat o en altres camps professionals.

📍Important. Com formar part del procés selectiu?: -Requisits per als i les aspirants: estar inscrits com a demandant actius d’ocupació al Servei Valencià d´Ocupació i Formació (LABORA) i tindre 25 o més de 25 anys.

Pujar