elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una parella segresta un veí d'Alaquàs per a robar-li i un dels lladres mor en fugir de la policía

Una parella segresta un veí d'Alaquàs per a robar-li i un dels lladres mor en fugir de la policía

  Agentes de la Policia Nacional han detingut en la localitat valenciana d'Alaquàs a una dona de 40 anys, d'origen espanyol, com a presumpta autora dels delictes de detenció il·legal i robatori amb força, després de pel que sembla retenir durant diversos dies en el seu domicili a un home, al qual li va sostraure la targeta bancària i, després d'obtenir el PIN d'aquesta, va intentar extraure diners en diversos caixers. Els fets, ocorreguts a principis de febrer, haurien sigut perpetrats al costat de la seua parella, que va morir el 7 febrer després de precipitar-se des del terrat d'un edifici quan fugia de la Policia.

  Les investigacions es van iniciar després de tenir coneixement els agents que un home hauria acudit al domicili d'una parella coneguda seua, situat a Alaquàs, on aquesta presumptament li hauria retingut en contra de la seua voluntat durant uns cinc dies. Allí hauria sigut sotmès a continus maltractaments i vexacions, arribant fins i tot a patir lesions en una cama després de saltar per una finestra quan intentava fugir.

  La parella hauria obtingut, intimidant a la víctima, la seua targeta de dèbit i el PIN d'aquesta, amb la qual presumptament van intentar extraure diners en diversos caixers, sense aconseguir-ho per no disposar de saldo, fet que han corroborat els investigadors. Concretament, s'haurien realitzat fins a deu moviments de disposicions de diners, sent tots ells denegats.

  Pel que sembla, segons van esbrinar els investigadors, el 7 de febrer la parella hauria mantingut una forta discussió, entre altres raons per la situació en la qual es trobava la víctima, després de la qual l'home la va deixar en la via pública, acudint moments després a un centre mèdic.

  Aqueix mateix dia, el 7 de febrer, el sospitós d'aquests fets va fugir de la Policia pels terrats de diversos edificis d'Alaquàs, després de rebre els agents una crida alertant d'un presumpte episodi de maltractaments. En la seua fugida, l'home es va precipitar al buit, perdent la vida, sense que els policies ni els sanitaris pogueren fer res per salvar-li.

  Després de tenir coneixement del succeït i després d'una labor d'investigació, els agents han detingut a la dona com a presumpta autora dels delictes de detenció il·legal i lesions. L'arrestada, amb antecedents policials, ha sigut posada en llibertat una vegada sentida en declaració, després de ser advertida de l'obligació de comparèixer davant l'autoritat judicial quan siga requerida.

  Pujar