elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Musicarts torna al Castell d’Alaquàs

Musicarts torna al Castell d’Alaquàs
  • Gran participació per part de l’alumnat i la Banda Juvenil de la Unió Musical d’Alaquàs en una nova edició d’aquest espectacle

MÉS FOTOS
Musicarts torna al Castell d’Alaquàs - (foto 2)
Musicarts torna al Castell d’Alaquàs - (foto 3)
Musicarts torna al Castell d’Alaquàs - (foto 4)

L’educació musical ha tornat a ocupar el protagonisme al Castell d’Alaquàs. L’alumnat dels col·legis Amparo Alabau, Bonavista, Vila d’Alaquàs, IES Clara Campoamor i IES Doctor Faustí Barberà van oferir el passat divendres 13 de maig l’espectacle Musicarts, una actuació conjunta amb l’acompanyament de la Banda Juvenil de la Unió Musical d’Alaquàs i la direcció d’Edgar Carrión Llorens.

El concert va estar protagonitzat per tots els cors implicats i va comptar amb la supervisió dels directors dels cors i professorat Elena Collado, Júlia Artés, Vicent Català, Óscar J. Junquero, Vicent Arastey, Pau Asins, Xelo Brisa, Pepa Cervera i Adrián Ombuena. En l’actuació es van interpretar les peces: La batalla de Inglatera, Fly to moon, La La Land, El rey León, El meu poble té un castell i Melodía Centenari del Castell d’Alaquàs.

El concert va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, la Regidora d’Educació, Marian Espert i altres regidors i regidores de l’Ajuntament d’Alaquàs, el president de la Unió Musical d’Alaquàs, Toni Monzó, la directora de l’Institut Faustí Barberà, Paqui Morellà i representants de tots els centres educatius participants. Va intervindre en l’acte la mestra de música del centre educatiu organitzador, Pepa Cervera.

MusicArts va adquirir el format actual el curs 2012-2013 i des d’aquesta data interactuen conjuntament els diferents tipus d’ensenyaments musicals que hi ha a Alaquàs, creant una sèrie de recursos humans i materials i fomentant lligams entre els centres educatius participants. Es tracta d’un projecte que s’ha anat consolidant com un referent en el foment de lligams entre els centres participants i que aposta per la interpretació musical i el desenvolupament de capacitats i habilitats com ara la perseverança, la responsabilitat, l'autocrítica i la capacitat de treball en equip.

Pujar