elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Música i bon ambient en la segona edició del Festival Rock Escolar Alaquàs-Aldaia

Música i bon ambient en la segona edició del Festival Rock Escolar Alaquàs-Aldaia
  • Set grups musicals formats per professorat, alumnat i ex alumnat de diferents centres de secundària d’ambudes poblacions fan realitat una nova edició del festival

La música i el bon ambient no van faltar ahir dijous 17 d’abril en la segonda edició del Festival Rock Escolar organitzat per l’IES Clara Campoamor d’Alaquàs i l’IES Salvador Gadea d’Aldaia amb la col·laboració dels ajuntaments d’ambdues poblacions. Una trobada de grups de música moderna formats en els centres educatius que enguany s’ha celebrat a Alaquàs.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i l’Alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, van obrir la cita per “animar a l’alumnat i professorat a continuar gaudint de la música així com compartint aquest tipus d’iniciatives”.

El primer grup en actuar va ser The Class, format per professorat de l’IES Salvador Gadea. A contiuació van pujar a l’escenari professorat de ‘IES Clara Campoamor amb el grup Love Fields; el tercer va ser l’alumnat de l’EIS Beatriu Civera amb el grup Ghosting; després va actuar Starsun, de l’IES Carles Salvador; a continuación el protagonisme va ser per The Clearings, format per alumnat de l’IES Clara Campoamor; l’alumnat de l’IES Salvador Gadea va oferir una actuació amb els seu grup The Flow Queens i va tancar el grup Les Mekatxis format per ex alumnes i que ha passat a anomenar-se Nameless Souls.

 La jornada va comptar amb parades i activitats oferides per part dels instituts. Hi va haver un taller mediambiental, va exposar la cooperativa de 4t PDC, es va oferir un taller d’estètica rock a càrrec de l’IES Salvador Gadera i els departaments de joventut d’Alaquàs i Aldaia van estar presents per a informar de les seues campanyes. Durant l’acte es va realitzar també repartiment de samarretes amb la imatge del festival.

L’acte es va tancar amb el lliurament de diplomes a càrrec de les Regidores d’Educació dels ajuntaments d’Alaquàs i Aldaia, Marian Espert i Laura Moruno.

Pujar