elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'IES Clara Campoamor d’Alaquàs participa en el projecte “Rutes científiques, artístiques i literàries 23-24. Any picasso”

L'IES Clara Campoamor d’Alaquàs participa en el projecte “Rutes científiques, artístiques i literàries 23-24. Any picasso”
  • El centre educatiu d’Alaquàs ha participat amb èxit amb la “Ruta dels camins i el Mar Romà”

MÉS FOTOS
L'IES Clara Campoamor d’Alaquàs participa en el projecte “Rutes científiques, artístiques i literàries 23-24. Any picasso” - (foto 2)
L'IES Clara Campoamor d’Alaquàs participa en el projecte “Rutes científiques, artístiques i literàries 23-24. Any picasso” - (foto 3)
L'IES Clara Campoamor d’Alaquàs participa en el projecte “Rutes científiques, artístiques i literàries 23-24. Any picasso” - (foto 4)
L'IES Clara Campoamor d’Alaquàs participa en el projecte “Rutes científiques, artístiques i literàries 23-24. Any picasso” - (foto 5)
L'IES Clara Campoamor d’Alaquàs participa en el projecte “Rutes científiques, artístiques i literàries 23-24. Any picasso” - (foto 6)
L'IES Clara Campoamor d’Alaquàs participa en el projecte “Rutes científiques, artístiques i literàries 23-24. Any picasso” - (foto 7)

L’Institut Clara Campoamor d’Alaquàs ha participat en el projecte “Rutes científiques, artístiques i literàies 23-24. Any Picasso” posat en marxa pel Ministeri d’Educació i Formació Professional amb l’objectiu de potenciar l’educació complementària per a millorar a través d’un presentació més atractiva la formació rebuda mitjançant entorns i activitats més experimentals i visuals.

El centre educatiu  ha participat amb el projecte “Ruta de los camins i el Mar Romà”, coordinat per les professores d’Història i Llatí, Maria José de la Rosa i Santa Domínguez. Per això, des de terres del Quixot i els seus molins fins al Mediterrani, l’alumnat ha viatjat per llocs i camins que els ha transportat des de diferents vessants a altres èpoques. En aquesta aventura han sigut acompanyats per l’IES Perdouro de Burela (Lugo).

L’activitat ha sigut tot un èxit i ha suposat un enriquiment tant acadèmica com vivencial ja que a més d’estar en contacte amb altre centre d’ensenyament, han participat en activitats científiques com les de la Universitat de Córdova, literàries com la visita teatralitzada al Corral de Comedias d’Almagro, i artística com la visita a la Mesquita de Córdova, Medina Azahara o el Museu Picasso de Màlaga.

Pujar