elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde d'Alaquàs reuneix la Junta Local de Seguretat per coordinar les Falles 2022

L'alcalde d'Alaquàs reuneix la Junta Local de Seguretat per coordinar les Falles 2022
  • Durant la reunió es van establir els canals d'organització, col·laboració i informació entre les diferents administracions que tenen competència en matèria de seguretat

MÉS FOTOS
L'alcalde d'Alaquàs reuneix la Junta Local de Seguretat per coordinar les Falles 2022 - (foto 2)

L’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura va reunir ahir dimecres 2 de març a la Junta Local de Seguretat per coordinar les diverses administracions públiques que tenen competència en aquesta matèria i que vetlaran per la seguretat durant les Festes Falleres que se celebraran a Alaquàs fins al 19 de març.

La reunió va servir per a establir els canals d'organització, col·laboració i informació entre Policia Local, Policia Nacional i Policia Autonòmica. La Junta ha estat co-presidida per l'Alcalde i pel Subdelegat del Govern a València, Luis Felipe Martínez i han format part també com a vocals, el Comissari-Cap de la Policia Local d'Alaquàs, el regidor de Cultura Fran Evangelista, el regidor de Servicios Urbans Sebastián Ruiz així com, per part de policia Nacional, els responsables de Seguretat Ciutadana, Policia Judicial, UFAM i la nova Comissària-Cap Sra. Cristina Arjona després de la seua recent presa de possessió.

Durant la cita es van analitzar els diferents actes principals que componen les festes, per després concretar els efectius tant en el servei ordinari policial com en els actes clau a desenvolupar. Es pretén d'aquesta manera, una vegada transcorreguts dos anys de situació pandèmica, retornar a unes Falles on la normalitat i l'absència d'incidents siguen la tònica predominant; sent per a això de vital importància l'anàlisi, la planificació i organització prèvia.

Pujar