elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alaquàs contracta 40 joves a través de dos programes d'ocupació

L'Ajuntament d'Alaquàs contracta 40 joves a través de dos programes d'ocupació
  • Alaquàs inverteix un total de 965.433,60 euros en els tallers d’ocupació “Alaquàs Llavors de Futur” i “T’Avalem Alaquàs Sembrant Futur”

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alaquàs contracta 40 joves a través de dos programes d'ocupació - (foto 2)
L'Ajuntament d'Alaquàs contracta 40 joves a través de dos programes d'ocupació - (foto 3)

L’Ajuntament d’Alaquàs ha contractat 40 persones joves a través dels programes d’ocupació “Alaquàs Llavors de Futur” i “T’Avalem Alaquàs Sembrant Futur” que promou la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Alaquàs ha rebut una subvenció de 965.433,60 euros per a la contractació de persones joves desocupades.

Per una banda, el taller d’ocupació “Alaquàs Llavors de Futur” amb una subvenció màxima de 724.075,20 euros compta amb els grups de formació en les disciplines d’Electricitat, Sistemes Microinformàtics i Jardineria amb 10 persones per grup. D’altra banda “T’Avalem Alaquàs Sembrant futur” amb una dotació de 241.358,40 euros compta amb un grup de Jardineria amb 10 integrants.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el Regidor d’Ocupació, Jaime Marqués van rebre aquestes persones joves per tal de donar-les la benvinguda i l’enhorabona per aquesta oportunitat laboral a través de la qual poden treballar en els diferents departaments de l’Ajuntament d’Alaquàs.

Les i els joves es van incorporar el passat dijous 30 de desembre amb un contracte de 12 mesos.

Pujar