elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d’Alaquàs contracta deu joves a través del programa d’ocupació EMPUJU

L’Ajuntament d’Alaquàs contracta deu joves a través del programa d’ocupació EMPUJU
  • Alaquàs inverteix un total de 264.771 euros en aquest programa

L’Ajuntament d’Alaquàs ha contractat deu persones joves a través del programa d’Ocupació EMPUJU 2021 que promou la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball en el marc del Fons Social Europeu 2014-2020 (Avalem Experiència Plus). Alaquàs ha rebut una subvenció de 176.240 euros per a la contractació de persones joves menors de 30 anys desocupades. L’Ajuntament inverteix en aquest programa un total de 88.531 euros.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor d’Ocupació, Jaime Marqués, la Regidora de Contractació, Sandra Conde, el Regidor de Serveis Urbans, Sebastián Ruiz i el Regidor de Cultura, Fran Evangelista, van rebre la setmana passada aquestes persones joves per tal de donar-les la benvinguda i l’enhorabona per aquesta oportunitat laboral a través de la qual poden treballar en els diferents departaments de l’Ajuntament d’Alaquàs.

Les i els joves es van incorporar el passat dimecres 22 de desembre amb un contracte de 12 mesos. Es tracta de set persones auxiliars administratives, un tècnic informàtic i dos peons de jardineria.

Pujar