elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Junta Local Fallera d’Alaquàs participa en la tradicional recepció fallera de la Diputació de València

La Junta Local Fallera d’Alaquàs participa en la tradicional recepció fallera de la Diputació de València
  • La Fallera Major d’Alaquàs, Sara Morcillo Torralba, ha assisit a l’acte acompanyada per l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor de Falles, Álex Ramos i la presidenta de Junta Local Fallera, Juli Roselló

La Junta Local Fallera d’Alaquàs va participar ahir dimecres 9 de març en la tradicional recepció fallera que la Diputació de València realitza per a totes les juntes locals falleres. La Fallera Major d’Alaquàs, Sara Morcillo Torralba, acompanyada per l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor de Falles, Álex Ramos i la presidenta de la Junta Local Fallera, Juli Roselló, va assistir a l’acte junt a altres representats de les diferents juntes locals falleres.

Durant la jornada, en la qual van ser rebuts pel President de la Diputació de València, Toni Gaspar, la Vicepresidenta Maria Josep Amigó i per la Fallera Major de València, Carmen Martín i la seua Cort d’Honor, van realitzar un recorregut pel Palau de la Batlia, el Palau dels Boïl de la Scala i van poder visitar l’exposició sobre la història de les Falles fora de la ciutat de València. Van recórrer també les sales de la Diputació de València on es mostren diferents fotografies a gran format de celebracions històriques de la festa de les falles en altres municipis valencians.

En la visita van rebre també la reproducció del cartell de Falles 2022, elaborat pel dibuixant i il·lustrador valencià Paco Roca, així com el material promocional que la Diputació de València ha elaborat enguany sota el lema “Un esclafit d’alegria”.

Pujar