elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Judith Díaz Gomáriz i Sara Morcillo Torralba són nomenades Falleres Majors d'Alaquàs per a 2021

Judith Díaz Gomáriz i Sara Morcillo Torralba són nomenades Falleres Majors d'Alaquàs per a 2021
  • Les màximes representants del món faller continuaran ostentant el càrrec a proposta conjunta de l’Ajuntament d’Alaquàs i Junta Local Fallera

Alaquàs va celebrar el passat divendres 6 de novembre la Lectura de les Actes de Nomenament de les Falleres Majors d’Alaquàs per a les Falles 2021. Judith Díaz Gomariz i Sara Morcilllo Torralba continuaran sent les representants del món faller tal i com es va acordar a proposta conjunta de l’Ajuntament d’Alaquàs i Junta Local Fallera.

L’acte va tindre lloc al Saló de Plenaris de l’Ajuntament d’Alaquàs i a ell van assitir l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor de Falles, Álex Ramos, la Presidenta Executiva i una part dels components de Junta Local Fallera. L’encarregada de donar lectura a les actes va ser la Secretària General, Nuria Duro. A continuació, les màximes representats van signar el llibre d’actes.

Per tal de complir amb la normativa i el protocol contra el Covid-19 l’acte va ser tancar al públic i va ser retransmés en directe a través del Facebook de l’Ajuntament d’Alaquàs (@SomAlaquàs) i el compte oficial d’Instagram de Junta Local Fallera d’Alaquàs (@jlfalaquas).

 

Pujar